1 paket 10′lu halley
1 paket orman meyveli krem şanti
1 su bardağı süt
3 şeftali (İstediğiniz başka meyveler de olabilir)
1 çay bardağı damla çikolata
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
Üzeri İçin:
1 paket çikolata sosu
YAPILIŞI:
- Halleyleri elinizle parçalayın. (her bir halleyi 5-6 parçaya)
- 1 su bardağı sütü krem şanti ile iyice çırpın.
- Böldüğünüz halleylerin içine krem şantiyi katın.
- Şeftalilerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
- Şeftalileri ve diğer malzemeleri de koyup karıştırın.
- Slikon kek kalıbına ya da streç film kapladığınız bir kaba dökün.
- Birkaç saat derin dondurucuda beklettikten sonra ters çevirip çikolata sosu ile servis yapın.
Hiç yorum yok: