» » » PEYNİRLİ ÇITIR BÖREK

PEYNİRLİ ÇITIR BÖREK
3 tane yufka
1 su bardağı yarısı su, yarısı sıvıyağ
üzerine sürmek için 1 yumurta
İçi İçin:
yağsız sert beyaz peynir
maydanoz, karabiber
arzunuza göre pul biber
Yufkayı tezgahın üstüne açın. Su ve yağ karışımını üzerine sürüp yufkayı ikiye katlayın,önce ikiye kesin sonra kestiğiniz yufkayı üçe kesin toplam bir yufkadan altı tane çıkıyor. İç malzemeyi karıştırıp her parçaya istediğiniz kadar koyup sigara böreği gibi sarın  ( değişik iç malzemede koyabilirsiniz ) zamanınız var ise 1 gün önceden yapıp buzdolabında muhafaza edin. Daha çıtır oluyor. Vaktiniz yok ise en az bir saat buzdolabına koyun. Pişiriceğiniz zaman üzerine yumurta sürüp çörek otu serperek 190 derecede pişirin. Afiyet olsun

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply

Dip Not

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir.İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri temiz.kalp@hotmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.